Riolering aanleggen

Nieuwe riolering aanleggen

Velthuizen Groen en Graafwerk begrijpt dat riolering aanleggen vakwerk is en heeft veel ervaring in het leggen van riolering, zowel in PVC als PE, en we werken met buizen van verschillende lengtes, diktes en diameters. Onze mensen staan klaar om particulieren en bedrijven in de regio rondom Achterhoek, Arnhem, Zutphen, Doetinchem en Zelhem en de Veluwe te voorzien van hoogwaardige rioleringsoplossingen en adviseren graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw specifieke situatie.

Aansluiten infiltratiebox voor eigen gebruik

We kunnen het regenwater afkoppelen van het riool en aansluiten op een infiltratie box voor eigen gebruik. Hierdoor wordt het regenwater niet langer via het riool geloosd, maar ter plaatse opgevangen. Een duurzame oplossing die bijdraagt aan het voorkomen van wateroverlast en het behoud van ons milieu. Bovendien bieden we de mogelijkheid om het opgevangen regenwater te bewaren in een tank, welke Velthuizen Graafwerkzaamheden ook deskundig ingegraven wordt. Zo kan in droge periodes het opgeslagen regenwater worden hergebruikt voor bijvoorbeeld het besproeien van tuinen of het doorspoelen van toiletten.

Riolering renoveren

Op het gebied van hemelwater- en droogweerafvoer kunnen we niet alleen nieuwe rioleringen aanleggen, maar ook het bestaande riool renoveren en onderhouden.

Bij Velthuizen Groen en Graafwerk begrijpen we het belang van een goed functionerende riolering. Laat je rioleringsproject over aan onze professionele vakmensen en voorkom stankoverlast, lekkages en verstoppingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor hoogwaardige en duurzame rioleringsoplossingen.

Onze sterke punten voor bestrating aanleggen

Vakwerk voor professionele rioleringsoplossingen
Ervaring met aanleg van riool, zowel in PVC als PE
Afkoppelen van regenwater en aansluiten op infiltratiebox, voor eigen gebruik
Bestaand riool renoveren en onderhouden

Meer weten over Onze Mogelijkheden?

Wil je meer weten of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op.

Een goede bestrating geeft een bedrijfspand of woning extra uitstraling. Wij hebben oog voor ieder detail en zorgen voor een perfecte afwerking. Velthuizen Groen en Graafwerk beschikt over moderne graafmachines, uitstekend gereedschap en de juiste technische kennis. Hierdoor kunnen we de nodige graafwerkzaamheden zelf uitvoeren en elke parkeerplaats, oprit, tuinpad of terrasbestrating aanleggen.