Onkruid borstelen

Milieuvriendelijke en effectieve bestrijding van onkruid en mos

Onkruid en mos dat tussen straatwerk groeit, kan een vervelend probleem zijn. Het ziet er niet alleen onverzorgd uit, maar zorgt ook voor gladheid van trottoirs, wegen, terreinen en pleinen. Vanwege de impact op het milieu, is het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen niet wenselijk.
Gelukkig biedt Velthuizen Groen en Graafwerk een milieuvriendelijk, effectief en duurzaam alternatief: onkruid borstelen. In de Achterhoek, Doetinchem, Arnhem en Zutphen staan onze specialisten klaar om jouw straatwerk onkruidvrij te maken, zodat de bestrating er weer mooi uitziet.

Voordelen van onkruid borstelen

Onkruid borstelen is een duurzame en veilige methode om ongewenst onkruid tussen straatstenen te verwijderen. In plaats van het gebruik van schadelijke chemische middelen, maken we gebruik van een borstelmachine met stalen borstels. Deze borstels draaien over het straatwerk en verwijderen snel en effectief het onkruid. Zo garanderen we een milieuvriendelijke en veilige onkruidbestrijding. De stalen borstels van de borstelmachine draaien over de oppervlakte. Hierdoor wordt het onkruid tussen de bestrating snel en effectief verwijderd. Wij zorgen dat het onkruid op een milieuvriendelijke en veilige manier wordt verwijderd. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat onkruid, aarde, zand en ander afval daarna netjes worden opgeveegd. Wil je meer weten over onkruid borstelen of wil je een offerte aanvragen? Neem contact met ons op

Onze sterke punten bij onkruid borstelen

Geen gebruik van schadelijke chemische bestrijdingsmiddelen
Milieuvriendelijk alternatief voor onkruidbestrijding
Snel en effectief verwijderen van onkruid tussen de straatstenen
Verbetering van de uitstraling en veiligheid van uw straatwerk

Meer weten over Onze Mogelijkheden?

Wil je meer weten of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op.

Een milieuvriendelijk alternatief voor chemische bestrijdingsmiddelen is het onkruid borstelen. Onze specialisten kunnen in de regio rond Doetinchem, Arnhem en Zutphen helpen jou om onkruid milieuvriendelijk en veilig te bestrijden.