Grondwerk en grondverzet

Vijvers en zwembaden uitgraven

Wil je een vijver of een zwembad in uw tuin laten aanleggen? Wij bepalen samen met jou heel nauwkeurig de plaats waar je de vijver of het zwembad wilt laten uitgraven. Daarna verrichten wij de benodigde graafwerkzaamheden. Naast het graafwerk kunnen wij ook adviseren en helpen bij de aanleg van de vijver of het zwembad. Lees op de pagina zwembad of vijver uitgraven meer over dit type grondwerk.

Rioleringen aanleggen en sleuven uitgraven

De aanleg van een (nieuwe) riolering kan je met een gerust hart aan ons overlaten. Ook als je nieuwe leidingen wilt aanleggen, kan je ons hiervoor het grondwerk en graafwerk laten doen.

Terreinen egaliseren

Met de nieuwste lasergestuurde techniek kunnen wij razendsnel grond nivelleren/egaliseren. Flinke regenbuien kunnen grote overlast veroorzaken wanneer de afwatering niet goed is geregeld. Met lasergestuurd kilveren ontstaat er een juiste afwatering van het perceel. Wil je meer weten of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Grond zeven

Last van wortels en/of puin in de grond dan kunnen we de grond uitzeven. De grond wordt hierdoor herbruikbaar en alleen de vrijgekomen materialen hoeven dan afgevoerd te worden. Door de overgebleven grond kunnen wij dan compost of andere voedingsmaterialen mengen, zodat er weer een mooie voedingrijke grond ontstaat. Dit is ook mogelijk in kleinere tuinen. Wil je meer weten of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Afkoppelen hemelwater

Grote hoeveelheden water in de tuin is een groeiend probleem in Nederland. Een infiltatiekrat is een sterke waterdoorlatende box met grote buffercapaciteit die het regenwater geleidelijk aan de grond teruggeeft. Het regenwater wordt dan niet afgevoerd door het riool maar wordt toegevoegd aan de grond waardoor er minder verdroging optreedt. Dit is een milieuvriendelijke, duurzame oplossing en behoort tot het grondwerk wat wij doen. Klik hier voor meer informatie.

Onze sterke punten voor grondwerk en grondverzet

Uitgraven vijvers en zwembaden
Aanleggen van rioleringen
Sleuven uitgraven
Egaliseren van terreinen

Meer weten over Onze Mogelijkheden?

Wil je meer weten of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op.

Of je nu een vijver of een zwembad wilt laten uitgraven of een riolering wilt laten aanleggen. Voor al het grondwerk is Velthuizen Groen en Graafwerk de betrouwbare partner in de regio Doetinchem, Arnhem, Achterhoek en rondom de Veluwe. Wij hebben jarenlange ervaring met grondwerk en grondverzet en voeren deze werkzaamheden dagelijks uit. Wij kunnen de volgende grondwerkzaamheden in en rondom je huis verrichten