Gladheidsbestrijding

Veiligheid in winterse omstandigheden - wat is gladheidsbestrijding?

Bij van Velthuizen Groen en Graafwerk staan we klaar om jouw terrein en wegen veilig en begaanbaar te houden, zelfs tijdens de strengste winterse omstandigheden. Bij geconstateerde of dreigende gladheid starten wij met strooien. Hiervoor gebruiken we zout in opgeloste vorm, ook wel nat strooien genoemd. Met onze professionele gladheidsbestrijding zorgen we ervoor dat privéterreinen, bedrijventerreinen, parkeerplaatsen en wegen vrij blijven van gladheid en sneeuw.

Machinaal strooien

Ons ervaren team houdt de weersomstandigheden nauwlettend in de gaten en strooit preventief om gladheid te voorkomen. Met onze geavanceerde machines verspreiden we het zout machinaal, wat zorgt voor een gelijkmatige en efficiënte verdeling. Het zout heeft een reikwijdte van 1 tot 8 meter, waardoor we effectief grote oppervlakten kunnen bestrijken.

Bedrijventerrein sneeuwvrij maken

Bij hevige sneeuwval kunnen we jouw terrein snel sneeuwvrij maken. Deze service bieden we 24 uur per dag 7 dagen per week. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw terrein, parkeerplaatsen, wegen en paden toegankelijk zijn voordat jij en je medewerkers aan het werk gaan.

Gladheidsbestrijding op contractbasis

Om ervoor te zorgen dat jouw terrein altijd veilig begaanbaar is, kunnen we indien gewenst ook werken op contractbasis. Met ons contract krijg je gegarandeerd voorrang bij ijzel, en betaal je alleen wanneer er daadwerkelijk gestrooid moet worden. Bij een zachte winter zonder gladheidsproblemen ontvangt je van ons geen rekening. Zo bieden we een flexibele en kostenefficiënte oplossing.

Wilt je meer weten of vrijblijvend een offerte aanvragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Onze sterke punten voor bestrijding gladheid

Met onze ervaring kunnen we de juiste strategie toepassen voor uw terrein.
We nemen preventieve maatregelen om gladheid te voorkomen.
Ons team staat 24/7 paraat, klaar om terreinen snel sneeuwvrij te maken.
Je kunt vertrouwen op onze professionele en kwalitatieve diensten

Meer weten over Onze Mogelijkheden?

Wilt je meer weten over gladheidsbestrijding? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Een goed toegankelijk terrein in de winter? Wij bieden de mogelijkheid privéterreinen, bedrijfsterreinen en parkeerplaatsen te strooien in de regio Doetinchem, Doesburg en Zutphen. Ook kunnen wij jouwterrein snel sneeuwvrij maken.